Olet täällä

Sange

Sange on yli 80 jäsenestä koostuva osuuskunta, viralliselta nimeltään Osuuskunta Sange. Tärkein toimialamme on tietotekniikka, mutta tarjoamme myös monenlaisia muita asiantuntijapalveluita: toimittajantöitä, talousalan konsultointina, musiikkia, kielenkääntämistä, taittoa ynnä muuta. Katso lisätietoja täältä.

Olemme myös järjestäneet erilaisia yleisötilaisuuksia aina tietovisailusta lumikenkäilyyn - jos kaipaat ohjelmaa vaikkapa virkistyspäivään, kysy tarjous, niin katsotaan, kohtaavatko tarjontamme ja tarpeet.

Asiantuntijapalveluiden lisäksi Sange tarjoaa luotettavia hostingpalveluita - www-sivutilaa - pienille sekä suurille yhdistyksille, yhteisöille ja yrityksille. Tarjoamme myös sähköposti- ja verkkotunnuspalveluita, kotisivujen tuotantoa ja tietojärjestelmien laatuarviointia. Toimintamme arvoja ovat kotimaisuus, luotettavuus ja eettisyys. Näiden arvojen toteutumiseksi kaikki palvelimemme sijaitsevat Suomessa valvotussa laitetilassa.

Asiakaspalvelumme tavoittaa sähköpostilla, tekstiviestillä sekä puhelimitse, näin varmistamme asiakkaiden mahdollisuuden ottaa meihin yhteyttä kaikissa tilanteissa.

Osuuskunnan käytännön asioista vastaa hallitus sekä määrättyjä tehtäviä varten palkatut henkilöt.