Olet täällä

Verkkosivujen tuotanto

Meillä on merkittävästi osaamista verkkosivujen suunnittelusta, toteutuksesta sekä ylläpidosta. Meiltä löytyy sekä teknisiä, graafisia että sisältöön perehtyneitä ihmisiä tekemään esteettisesti miellyttävät, viestinnällisesti toimivat ja teknisesti edistykselliset verkkosivut.

Kuluttajien etsiessä tietoa nykyään lähes ensimmäisenä Internetistä, korostuu yrityksen tarve kotisivulle. Yrityksen liikevaihto voi kasvaa hyvin toteutettujen sivujen avulla. Yhdistyksille Internet on loistava paikka esitellä toimintaa, hankkia uusia jäseniä, tiedottaa vanhoja jäseniä sekä jakaa kuvia tapahtumista. Yhdistyksen toiminta saa lisää huomiota ja arvoa siisteillä ja päivitetyillä sivuilla.

Julkaisujärjestelmä mahdollistaa kotisivujen helpon ja vaivattoman päivittämisen. Käyttämämme WordPress- sekä Drupal-julkaisujärjestelmät ovat laajennettavissa useilla lisämoduuleilla ja tarjoaa näin täydellisen mahdollisuuden laajentaa sivuston toiminnallisuutta sekä ominaisuuksia, myös myöhemmin.

Panostamme verkkosivujen teossa laatuun, sekä teknisessä mielessä että sivujen helppokäyttöisyyden kannalta. Suunnittelu tehdään aina asiakaslähtöisesti, pitäen koko suunnittelun ja toteutuksen ajan asiakkaan toiveet ja tarpeet mielessä.

Lähetä kyselysi osoitteeseen info@sange.fi.