Olet täällä

Verkkotunnukset

Verkkotunnuksen rekisteröinti- tai siirtotyö sisältyy hintaan silloin, kun se hankitaan tai siirretään meille paketin hankkimisen yhteydessä. Itse verkkotunnuksen kustannukset (rekisteröinti- tai siirtomaksu) eivät sisälly pakettien hintoihin.

Mikäli domain hankitaan muuten kuin Sangen paketin yhteydessä, veloitetaan käsittelystä 20 euron vaivannäkömaksu (sis. alv 24%).

Fi-päätteisten verkkotunnusten rekisteröintimaksu noudattaa Viestintäviraston voimassa olevaa hinnastoa, joka tällä hetkellä on 9 euroa vuodelta, 27 euroa kolmelta vuodelta tai 45 euroa viideltä vuodelta (sis. alv 0%). Asiakas voi hankkia domainin myös suoraan viestintävirastolta.

Voimme myös rekisteröidä .com, .net, .org, .info, .biz -verkkotunnuksia. Näiden hinta on tällä hetkellä 20 euroa/vuosi tai 50 euroa/3 vuotta (sis. alv 24%). Laskutamme verkkotunnuksen kustannukset asiakkaaltamme ja välitämme maksut käyttämällemme rekisteröintiyhtiölle.

Sopimuksen mukaan voimme myös rekisteröidä muita vapaasti rekisteröitävissä olevia verkkotunnuksia. Näiden hinta vaihtelee, pyydä tarjous tarvittaessa.

Katso lisätiedot Hinnasto-sivulta.